Assortiment

Artisanaal gemaakt, dat smaakt!

Ons assortiment is bijzonder uitgebreid en veelzijdig. Elke dag verrassen we je met brood, koeken, gebak, chocolade en zoveel meer. Alles wordt in eigen huis bereid met veel passie en vakmanschap en (h)eerlijke en in hoofdzaak lokale ingrediënten. 

assortiment
Assortiment Bakkerij Martine
Assortiment Bakkerij Martine
Assortiment Bakkerij Martine
brood
Assortiment Bakkerij Martine

Brood & co

Een Martientje op maandag of een Crunchy op vrijdag? Met een verrassend uitgebreide keuze aan dagvers brood verrassen we je elke dag. Dankzij onze traditionele werkwijze smaakt jouw favoriete brood ook de volgende dag nog lekker vers. Ook zijn onze broden zeer geschikt om in te vriezen.

Daarnaast bieden we een ruim assortiment van ambachtelijke koeken en pistolets en heerlijk gebak op basis van huisgemaakt bladerdeeg en kruimeldeeg.  

’s Avonds laat nog boterhammen nodig? 

In onze broodautomaat vind je vers brood op elk moment van de dag!

Assortiment Bakkerij Martine
Een feest in’t verschiet?
We bakken graag je favoriete taart(en) en personaliseren die met een foto of opschrift volgens je wensen!

Donderdag sneukeldag

Donderdag is steevast onze sneukeldag! Hou je klaar voor verse pannenkoeken, Vlaamse eierkoeken, verrukkelijke vanillewafeltjes én de beste bokkenpootjes van de streek. 

Toch eerder fan van iets hartigs? Dan zijn onze breek- en stokbroden van de chef een absolute aanrader. Heerlijk krokant gebakken met zuurdesem volgens de Franse traditie! 

Verfijnde patisserie

Aan onze smaakvolle taarten en heerlijke gebakjes kan niemand weerstaan. Voor een speciale gelegenheid of zomaar om jezelf te verwennen, met dagverse ingrediënten bereiden we de lekkerste patisserie in ons atelier. Een keuze maken uit ons rijkelijk assortiment is misschien wel de moeilijkste opdracht.

Ontbijt op maat

Niets plezanter dan je gezin, je familie, je vrienden of gewoon jezelf te verrassen met een heerlijk ontbijt! Kom langs en stel jouw perfecte ‘start van de dag’ samen met broodjes, granola en tal van lekkers uit onze koeltoog.

Wil je het nog makkelijker, dan vullen wij jouw ontbijtbox met verse broodjes en koffiekoekjes, zoet beleg, fruitsap, huisgemaakte granola, yoghurt en chocolade voor het gewenst aantal personen. Ook een flesje bubbels behoort tot de opties. Bestel je ontbijtbox online of in de winkel!

Een heerlijke hartige hap

Zin in een originele variatie op het klassieke belegde broodje, geen probleem! Met onze rijkelijk belegde artisanaal gebakken ovenkoeken geniet je van een volwaardige en gezonde lunch. In onze koeltoog vind je vanalles om je maaltijd helemaal af te maken.

Maak het jezelf gemakkelijk en bestel online
In onze webshop kies en bestel je in een handomdraai wat je maar wenst! Wij zorgen ervoor dat je bestelling klaarstaat op het afgesproken tijdstip. En heb je vooraf betaald, dan neem je je bestelling zonder wachten mee in de winkel of in de garage!