In 2001 neemt zoon Steven samen met echtgenote Sylvie de zaak over. Ondernemen zit hen beiden in de genen en ze grijpen elke kans met beide handen om klanten nog meer in de watten te leggen. De nieuwe winkel met atelier komt er in 2009 en is de droom van elke warme bakker! Het aanbod mag vandaag dan veel uitgebreider zijn, hun liefde voor ambachtelijk bakken is nog even vurig als in de beginperiode.
Achter de schermen heerst er altijd een gezellige bedrijvigheid. Steven specialiseert zich in patisserie, terwijl papa Gerard nog altijd even enthousiast aan de slag gaat met brood. Samen met hun team creëren ze een gevarieerd en dagvers aanbod. In de winkel word je steeds met de glimlach bediend. Sylvie en haar winkelequipe verwelkomen je voor lekker brood, een feestelijke verjaardagstaart of een smaakvol geschenkje!
Ambachtelijke innovatie
Het kloppend hart van Bakkerij Martine is zonder twijfel het atelier. Hier combineren we vakmanschap met innovatieve technologie. Dankzij computergestuurde ovens, uitroltafels, portioneermachines, … kunnen onze bakkers zich focussen op de essentie: recepturen verbeteren en pure ingrediënten transformeren tot smaakvol brood en gebak.
In ons atelier is het maar zelden stil. De bakkers starten vlak voor middernacht met het brooddeeg zodat er tegen openingstijd – om 6 uur!- een zestal soorten brood snijklaar op je liggen te wachten.
Doorheen de dag blijft ons atelierteam druk in de weer. In het weekend bakken we onze befaamde pistolets zelfs tot drie keer toe vers bij! Ook de ontbijtkoeken, sandwiches en heerlijke taartjes worden met evenveel aandacht en vakmanschap dagvers klaargemaakt.