Feest

Vier het leven met taart

Geen feest zonder taart, geen taart zonder feest! Wij creëren niet alleen de lekkerste patisserie en gepersonaliseerde taarten (met foto of afbeelding), ook voor rijkelijke dessertbuffetten en huisgemaakte ijstaarten ben je bij ons aan het juiste adres. 

Een verjaardagsfeestje, jubileum, babyborrel of communie … bij elke gelegenheid zorgen wij voor de meeste onweerstaanbaar zoete zaligheid!

feest
Feest Bakkerij Martine
Feest Bakkerij Martine
Feest Bakkerij Martine
donut
Feest Bakkerij Martine

Gepersonaliseerde taarten

Een chocoladetaart of biscuit met de favoriete stripfiguur van zoon- of dochterlief of een aardbeienbiscuit met een foto van de trotse communicant? We printen de afbeelding op eetbaar papier en verwerken die in de gekozen taart. Kom gerust eens langs om ons jouw wensen door te geven! 

Dessertbuffet

Speciaal voor wie het liefst een beetje van alles wil proeven, hebben we ons dessertbuffet. Je lievelingstaarten, artisanaal ijs, chocolademousse, vers fruit, … dankzij de ruime keuze kunnen je gasten zelf hun dessertbord samenstellen. Een dessertbuffet is mogelijk vanaf 12 personen.  

Naast gepersonaliseerde taarten bieden we een volledig assortiment met chocolade, snoepgoed, cakejes,… om van elk kinderfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Kidscorner

Maak het jezelf gemakkelijk en bestel online
In onze webshop kies en bestel je in een handomdraai wat je maar wenst! Wij zorgen ervoor dat je bestelling klaarstaat op het afgesproken tijdstip. En heb je vooraf betaald, dan neem je je bestelling zonder wachten mee in de winkel of in de garage!