Kidscorner

Lekkers voor lieverds

Voor de kleinsten doen we graag net dat extraatje meer… Naast de gepersonaliseerde taarten hebben we heel wat in huis om het jonge volkje te verrassen en te verwennen.

kids
Kidscorner Bakkerij Martine
Kidscorner Bakkerij Martine

Verjaardagstaarten

De verjaardag van je kleine spruit is altijd iets speciaals... En daar hoort een speciale taart bij! We maken de lievelingstaart(en) van de jarige helemaal op maat. Met een eigen foto of afbeelding van zijn/haar favoriete held, met een persoonlijke boodschap of figuurtjes,… Jouw gekste ideeën zetten onze bakkers om in de heerlijkste kunstwerkjes!

Communie of lentefeest

Wie denkt er niet met nostalgie terug aan het ijslammetje op z’n eerste communie? Wij maken ze nog steeds, en lekkerder dan ooit! Of kies je liever voor een chocolade- of fruittaart op maat van het feestvarken? Alles is mogelijk! 

Trakteren voor de vriendjes

Niets leuker dan de vriendjes in de klas of op je feestje te verwennen met een lekkere verrassing. Zelf geen inspiratie of geen tijd om de bakkersschort aan te trekken, geen probleem! Een fijn gebakje, een huisbereide chocoladelolly of verrukkelijke pannenkoeken,… met onze versnaperingen wordt elke verjaardag een topfeest!

Maak het jezelf
gemakkelijk
en bestel online
In onze webshop kies en bestel je in een handomdraai wat je maar wenst! Wij zorgen ervoor dat je bestelling klaarstaat op het afgesproken tijdstip. En heb je vooraf betaald, dan neem je je bestelling zonder wachten mee in de winkel of in de garage!